10 milionů Re-sáčků pro Česko

#re-sacky

Igelitový sáček se rozkládá 25 let. Naše švadlena potřebuje na ušití re-sáčků asi 10 min. Vaše radost z krásného obalu - ihned!


Některé věci na světě jsou jednoduše nevyčíslitelné. Zakoupením jednoho re-sáčku za 25 Kaček z naší chráněné dílny Nové Horizonty dáte příležitost lidem s hendikepem získat pracovní uplatnění, které na běžném pracovním trhu hledají jen velmi těžko. Pokud ještě stále váháte, jestli s re-sáčkem vyrazíte na svůj první nákup, nebo do něj vložíte nová sluchátka jako dárek pro Vaši ratolest, vězte, že naše obaly #re-sacky můžete použít prostě na cokoliv.

https://www.zerowastecesko.cz/10-milionu-sacku-pro-cr/

Co nám dává smysl

Vesele Velikonoce přejí Nové horizonty

Uklízení během Velikonoc je tradicí spojenou s obnovou a přípravou na sváteční období. Existuje několik důvodů, proč lidé čistí své domovy před tímto svátkem.

Prvním důvodem je symbolický význam obnovy a nového začátku, který Velikonoce představují. Uklízení domácnosti je vnímáno jako odstranění starých věcí a nepořádku, čímž se symbolicky připravujeme na novou fázi života a nové možnosti.

Pozvánka na vernisáž výstavy akademického malíře Lukáše Příčiny

Kdy?
Čtvrtek 29.6.2023 od 17:00

Kde?
LOCÁL cafe&bar
Gorazdova 1971/8, Praha 2

Jste srdečně zváni

Zelená inspirace

Resacky_Nove_horizonty

"Věhlas" našich ručně šitých sáčků nám vynesl i zveřejnění v magazínu Asociace společenské odpovědnosti - Listí.
Vážíme si toho a děkujeme.

clanek_v_listi

Pokud máte zájem, můžete si celý magazín "prolistovat" na této adrese

#re-sacky
Igelitový sáček se rozkládá 25 let. Naše švadlena potřebuje na ušití re-sáčků asi 10 min. Vaše radost z krásného obalu - ihned!